BARBARA MULLER & WORKSHOPS

 

TINNITUS SHARING COMMUNITY

De workshop Tinnitus Sharing Community biedt, dankzij een uniek en veelzijdig aanbod, de ruimte dat hart en hoofd weer in verbinding komen en gaan stromen. Een veilige omgeving met lotgenoten, waar ruimte is om te spreken over de belemmeringen die tinnitus met zich meebrengt. De eenzaamheid en wanhoop die je kunt voelen. Dit gebeurt met respect, liefde en zonder oordeel. De plek voor stilte, vertraging, kracht, saamhorigheid, bewustwording en ontspanning.

 

De TSC Workshop draagt daarmee bij om de levenslust, kracht, ambitie en vitaliteit bij mensen terug te vinden en te bestendigen. Met als doel dat tinnitus minder podium krijgt, waardoor jij meer van het leven kan genieten. Je bent niet alleen; met elkaar kunnen we de wereld wat mooier maken.

 

Heb jij interesse in een workshop bij de Tinnitus Sharing Community? Mail dan naar Barbara via info@barbaramuller.com en schrijf je in voor de eerst volgende workshop.

 

 

 

19 JUNI 2019

 

Programma volgt ...

 

tinnitus workshop

 

 

EVALUATIE & REACTIES Workshop 13 maart 2019

Algeheel cijfer organisatie van de TSC: 9
Veilig voelen in de groep: 10
Persoonlijke aandacht: 9
Catering: 9,5
Wens voor een terugkomdag: 10

 

 

”Dank voor de waardevolle en enerverende dag. Zo fijn dat jij dit hebt georganiseerd. Je bent een kanjer! De dag heeft veel indruk op me gemaakt, vooral de openheid van allemaal. Ik denk er veel aan terug, zoveel herkenning. De emotie van mede lotgenoten raakte me diep, heftig maar zo herkenbaar. Hopelijk zullen we elkaar en de groep vaker ontmoeten. Ik sta er open voor. Zo mooi dat je dit allemaal voor ons doet. Nogmaals super goed en dank.”

 

”Ik wil je nog van harte bedanken voor de fantastische dag afgelopen woensdag. Inspirerend maar ook confronterend. Zoveel mensen die het er zichtbaar ontzettend moeilijk mee hebben. Ik schrok ervan. Maar ik had wel het idee dat velen aan het eind van de dag toch weer enige hoop op verbetering hadden. Daarom draag ik ook een warm hart toe aan je plannen voor de Tinnitus Sharing Community.”

 

”Aan iedereen die de dag weer hebben mogelijk gemaakt. Ik denk, dat ik namens alle deelnemers spreek, als ik zeg, dat het weer een heel fijne ervaring was afgelopen woensdag. Dank daarvoor en wellicht tot een volgende keer.”

 

”Met veel blijdschap kijk ik terug op afgelopen woensdag. Wat goed dat jij je inzet een podium te geven aan tinnituspatiĆ«nten. De verbondenheid in de groep was groot, het programma waardevol en de organisatie geweldig. Ik kijk uit naar het vervolg, want dit moeten we koesteren.”