ONBESUISD

 

Roman

Een must read voor mensen die geen genoegen nemen met de uitspraak van een dokter dat er niets te doen is aan hun allesoverheersende aandoening.

Wanneer de dokter Barbara kalmerende middelen en antidepressiva voorschrijft omdat hij haar niet van oorsuis af kan helpen, besluit ze op zoek te gaan naar andere wegen om af te komen van het geluid in haar hoofd dat haar dag en nacht terroriseert.

 

Barbara vertrekt naar Ibiza voor lasertherapie, bezoekt de osteopaat, dobbert in ijsbaden, drinkt Ayahuasca thee, laat Botox in haar kaken spuiten, ondergaat dry-needling en leert wat voor helend effect biofotonen therapie op haar heeft. Haar inspirerende zoektocht brengt haar na jaren omzwervingen weer bij zichzelf.

 

 

bestel

 

 

tinnitus geluid

 

”Hier hoor je het geluid dat ik en met mij miljoenen anderen horen. Zet hem aan, doe een koptelefoon op en lees een boek, kijk televisie, ga een gesprek aan, werk of probeer te ontspannen, doe een poging om te slapen. Lukt het je bij de les te blijven? Te concentreren? Gelukkig kun je het geluid uitzetten. Wij kunnen dat niet. Pas goed op je oren, bescherm ze.
Liefs, Barbara”

 

 

aanvullende informatie


Wegens de vele reacties, wil ik hier ook graag nog mijn therapiën en voedingsadvies delen ...