OMARM ME

Roman, uitgeverij The House of Books

 

Barbara heeft alles wat haar hart begeert: de leukste vriendinnen van de wereld, een man die ze nooit meer inruilt en een kinderwens die eindelijk in vervulling is gegaan. Toch heeft ze één groot probleem: ze kan niet tegen kinderleed en wil er ook niets over lezen of horen.

Op een dag realiseert ze zich dat ze door kan gaan weg te kijken, óf actie kan ondernemen. Ze solliciteert bij de Raad voor de Kinderbescherming en heeft maar één ambitie: de wachtlijsten zo snel mogelijk wegwerken. Maar niet alle nieuwe collega's stellen haar voortvarende aanpak op prijs. Procedures lijken belangrijker dan de kinderen in nood. Wanneer ze te maken krijgt met een zaak die haar heel persoonlijk aangrijpt komt het tot een confrontatie.

Omarm Me is het met vaart geschreven verhaal van een vrouw en haar betrokkenheid in de strijd om kinderen in de verdrukking een beter leven te geven. Een boek dat je tot diep in je hart raakt.

 

 

Auteur: Barbara Muller
Titel: Omarm Me
Uitvoering: Paperback
Omvang: 336 pagina's
Formaat: 14 x 20,9 cm
Prijs: € 17,95
ISBN: 978 90 443 3181 3
Nur: 320
Verschijningsdatum: April 2012

PREVIEW

Lees nu alvast fragmenten uit het boek Omarm Me .....

 

FRAGMENT (PDF)

 

RECENSIES & REVIEWS

door Marjolein

 
"Ik heb tijdens mijn vakantie "Omarm me" gelezen. Enorm van het boek genoten (met af en toe een gigantische brok en in keel) en ik verheug me om je derde boek te lezen! Je schrijft leuk, met veel variatie in je verhaallijn. Chapeau!"
 

door Marja

 
"Omarm me is een prachtig realistisch geschreven boek over de knelpunten in de jeugdzorg in Nederland.het boek geeft ons lezers inzicht in de problematiek en welke veranderingen er moeten plaatsvinden zodat het belang van vooral het kind op de eerste plaats komt te staan.sterke punten in het boek vond ik de beschrijvingen van de eerlijke vriendschap tussen de drie vriendinnen en de beschrijving van de ouderenzorg.Ze liepen als een rode draad mee door het
verhaal.Je zet met dit boek de lezer aan het denken over kindermishandeling en misbruik.Je bent er goed in geslaagd. Een aanrader vor ieder volwassene die het vertrouwen van de kinderen waard wil zijn."
 

door Dionne

 
"Prachtig hoe Muller in zo'n hele pakkende leesstijl zulke verschillende situaties beschrijft; stof tot nadenken geeft en tot actie aanzet. Ik word steeds opnieuw geraakt en aangestoken door haar inzet voor kinderen en haar volle overtuiging dat we met elkaar een mooiere wereld moeten kunnen maken - voor een ieder, en zeker voor hen die niet voor zichzelf op kunnen komen."
 

door Tess

 
"Lees net de laatste blz van jouw boek 'Omarm Me', en ik ben diep ontroerd. Ik bewonder jou, voor je doorzettingsvermogen en je kracht om regels en patronen te doorbreken. Wat veel mensen denken en/of willen veranderen, maar niet kunnen of durven, daar ga jij de uitdaging aan. Dit doe je vanuit je hart en dit maakt jou een geweldig mooi mens! Ik kijk uit naar het vervolg!"
 

door Anna

 
"Ik sla Omarm me net dicht, ademloos uitgelezen. Zo mooi geschreven, grappig, spitsvondig en hartverscheurend. Tranen over mijn wangen."
 

door Nora

 
"Omarm me heeft me vanaf de eerste pagina gegrepen om niet meer los te laten. Wat een herkenning. Zelf werk ik als gezinsvoogd, met dit boek voel ik me zoveel beter begrepen. De tijd is daar voor verandering en dat heb je prachtig omschreven. Klasse."
 

door Sylvia

 
"Adembenemend mooi!"
 

door Marie

 
"Tranen over mijn wangen, wat een mooi boek. Ik ben zeer geraakt."
 

door Laura

 
"Omarm me is ongelofelijke realiteit."
 
 
 

BESTELLEN

Boeken van Barbara Muller kun je natuurlijk kopen bij de boekhandel, maar ook direct bestellen op Bol.com

 
boek bestellen
 

UITGEVERIJ

De uitgeverij van boeken van Barbara Muller is The House of Books. Hier vind je uitgebreidere informatie over de uitgever, haar boeken en een directe link naar de website.