KIND ZONDER STEM

Roman, uitgeverij The House of Books

 

Kind zonder stem begint op het moment dat de chaos compleet is in het leven van Barbara Muller. Ze is midden dertig, een leeftijd waarop je verwacht het leven wel op orde te hebben.

 

Ze heeft een droomman met wie ze oud durft te worden, twee dochters die haar leven glans geven, vriendinnen met wie het nooit saai is en een baan in de jeugdzorg. Wanneer juist deze baan haar verder van haar verlangen afbrengt om kinderen te helpen, staat ze voor een ingrijpende keuze.

Na een inspirerende zoektocht weet ze wat haar te doen staat: een veilig thuis realiseren voor baby’s voor wie liefde en aandacht niet vanzelfsprekend zijn. Iedere baby telt, ook wanneer een moeder afstand wil doen van haar kind. Barbara realiseert zich niet wat ze zich op de hals haalt. Haar initiatief de eerste vondelingenkamer te openen haalt het landelijk nieuws, ze wordt uitgenodigd bij Pauw& Witteman, verschijnt in alle tijdschriften. Maar niet iedereen is blij met haar plannen.

 

Auteur: Barbara Muller
Titel: Kind zonder stem
Uitvoering: Paperback
Omvang: 320 pagina’s
Formaat: 14 x 20,9 cm
Prijs: € 19,95
ISBN: 978 90 443 4444 8
Verschijningsdatum: September 2014

 

RECENSIES & REVIEWS

 

Bezeten Boeken

 
Kind zonder stem is een prachtig boek die je meeneemt in het hele proces, vanaf de aanleiding tot Barbara’s idee tot de uitvoering ervan en al het harde werken er tussen in. Een boek wat je (aan) grijpt, wat je zo snel mogelijk wil uitlezen om te weten hoe Barbara haar zoektocht afloopt en hoe haar droom werkelijkheid wordt.
   
 

www.bezetenboeken.nl

 

Grazia

 
Bestsellerauteur Barbara Muller van De Babyplanner en Omarm me vertelt in dit nieuwe, inspirerende verhaal over haar doel in het leven: een veilig thuis realiseren voor baby's wiens moeders afstand van hen deed.
 
 
 

BESTELLEN

Boeken van Barbara Muller kun je natuurlijk kopen bij de boekhandel, maar ook direct bestellen op Bol.com

 
boek bestellen
 

UITGEVERIJ

De uitgeverij van boeken van Barbara Muller is The House of Books. Hier vind je uitgebreidere informatie over de uitgever, haar boeken en een directe link naar de website.