DE BABYPLANNER

Roman, uitgeverij The House of Books

 

Barbara heeft als weddingplanner de leukste baan van de wereld. Haar leven bestaat uit feesten met haar hartsvriendinnen Kate en Lisa, geld verdienen en dit zo snel mogelijk weer uitgeven aan kleding, schoenen en uitgaan.

Wanneer haar oppervlakkige leven vragen bij haar gaat oproepen, neemt ze twee belangrijke beslissingen. Ze verbreekt haar relatie en neemt een sabbatical. Het felbegeerde ticket naar Australië ligt in de la op haar te wachten. Als blijkt dat ze tegen alle verwachtingen in zwanger is, komt ze voor ingrijpende keuzes te staan.

Vier jaar later ontmoet Barbara haar grote liefde Max. Op een avond deelt hij een geheim met haar dat hij al jaren met zich mee draagt. De periode waarin Barbara dacht via de natuurlijke weg zwanger te raken is definitief voorbij. Deze maakt plaats voor ziekenhuisbezoekjes, naalden en gruwelhormonen, die als een vloedgolf door haar lichaam gieren. Lukt het Barbara om ondanks de zware weg door te zetten en haar grootste wens uit te laten komen?

De Babyplanner is het waargebeurde, ontroerende verhaal van een vrouw die op een paradoxale manier kennis maakt met het thema vruchtbaarheid.

Barbara Muller werkte als weddingplanner en als manager in de zorg. De Babyplanner is haar debuut. Momenteel werkt ze met veel plezier aan het vervolg op De Babyplanner. Naast het schrijven is ze druk bezig met de oprichting van een particulier kindertehuis (Het Dushihuis). Ze woont in Dordrecht met man en kinderen.

 

Auteur: Barbara Muller
Titel: De Babyplanner
Uitvoering: Paperback
Omvang: 340 pagina’s
Formaat: 14 x 20,9 cm
Prijs: € 17,95
ISBN: 978 90 443 2831 8
Nur: 320
Verschijningsdatum: 27 oktober 2010

 

BESTE BOEK VAN HET JAAR 2010

De Babyplanner is op nummer 2 (!) geëindigd bij de verkiezing tot beste boek van het jaar op chicklit.nl

 

RECENSIES & REVIEWS

door Kristine Groenhart - Ezzulia

 
"Geluk valt niet te plannen.
Niet geheel onbevooroordeeld begin ik aan De Babyplanner. Ik heb Barbara Muller vorig jaar ontmoet tijdens een masterclass schrijven. Eén van de opdrachten luidde dat je elkaars werk moest lezen en bespreken. Ik las haar boek, dat toen nog de werktitel Vrucht en Cocktail had destijds in een ruk uit, soms schaterlachend, soms ontroerd door de eerlijkheid van het verhaal ......"

Lees verder ....

 

door Willeke

 
"Het verhaal gaat over een serieus onderwerp onvruchtbaarheid en IVF-behandelingen. Dit doet denken dat het een zwaar boek zou zijn. Dit is niet het geval ....."

Lees verder ....

 

door Nienke

 
"Ik heb De Babyplanner nu al uit. Grappig, eerlijk, echt, emotioneel en soms eng herkenbaar. Kan niet wachten op je tweede boek!"
 
 

PREVIEW

Lees nu alvast fragmenten uit het boek De Babyplanner .....

 

Fragment 1 (PDF)

Fragment 2 (PDF)

 
 
 

BESTELLEN

Boeken van Barbara Muller kun je natuurlijk kopen bij de boekhandel, maar ook direct bestellen op Bol.com

 
boek bestellen
 

UITGEVERIJ

De uitgeverij van boeken van Barbara Muller is The House of Books. Hier vind je uitgebreidere informatie over de uitgever, haar boeken en een directe link naar de website.